Murskaa valutetut kikherneet kulhossa perunasurvimella tai sauvasekoittimella, jätä joukkoon myös kokonaisia. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli ja kaprikset. Sekoita kaikki tahnan ainekset kulhossa.
Paahda leivät rapeiksi. Huuhtele ja viipaloi tomaatit. Huuhtele ja kuivaa rucola, revi suupaloiksi. Levitä tahna neljälle paahtoleivälle. Lisää tomaattia ja rucolaa. Aseta loput paahtoleivät kansiksi ja puolita leivät.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
159
664
6,1 g
0,9 g
18,9 g
1,5 g
3,0 g
4,9 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl pieniä kapriksia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli