Kinkku-melonisuupalat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kinkku-melonisuupalat

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

300 g
Ilmakuivattua kinkkua
250 g
Pieniä kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Vesimelonia
1 kpl
Ruukku basilikaa

lisäksi

Cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa meloni parin sentin kuutioiksi. Leikkaa kinkkupalat kolmeen osaan ja taittele paketiksi. Pane melonipalojen päälle basilikanlehti, kinkkua ja tomaatti. Kiinnitä tikuilla.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

75

18

0,6 g

0,3 g

0,4 g

0,4 g

0,2 g

2,6 g

0,6 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Cocktailtikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli