Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kinkku-melonisuupalat

Fork and knife
25 Kappaletta
Fork and knife
25 Kappaletta

Ainekset

300 g
Ilmakuivattua kinkkua
250 g
Pieniä kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Vesimelonia
1 kpl
Ruukku basilikaa

Lisäksi

Cocktailtikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa meloni parin sentin kuutioiksi. Leikkaa kinkkupalat kolmeen osaan ja taittele paketiksi. Pane melonipalojen päälle basilikanlehti, kinkkua ja tomaatti. Kiinnitä tikuilla.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.4.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

18

75

0,6 g

0,3 g

0,4 g

0,4 g

0,2 g

2,6 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Cocktailtikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli