Kipparin kalavuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kipparin kalavuoka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

400 g
Pakasteseitä
2 rkl
Vehnäjauhoja
250 g
Kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
1/2 kpl
Sitruunan mehu
2 dl
Kevyttä ruokakermaa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria
1 kpl
Nippu tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Nosta kalapalat pois pakkauksesta ja siirrä lautaselle. Sulata esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Valuta liemi pois. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja esim. raastesalaatin kanssa.Yhteishyvän Ruokalehti 1/05

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.1.2005
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.