Kipparin kalavuoka - Yhteishyvä

Kipparin kalavuoka

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pakasteseitä
2 rkl
Vehnäjauhoja
250 g
Kirsikkatomaatteja tai 4 tomaattia
1/2 kpl
Sitruunan mehu
2 dl
Kevyttä ruokakermaa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Rouhittua valkopippuria
1 kpl
Nippu tilliä

Näin teet

1

Nosta kalapalat pois pakkauksesta ja siirrä lautaselle. Sulata esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Valuta liemi pois. Kääntele kalat kevyesti jauhoissa ja nosta ne voideltuun uunivuokaan.Pese ja leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi tai lohko tomaatit ja asettele ne kalojen päälle. Valuta pinnalle sitruunamehu sekä kerma ja mausta suolalla ja pippurilla. Saksi päälle tuoretta tilliä. Kypsennä uunissa 200 asteessa 25-30 minuuttia. Tarjoile perunoiden ja esim. raastesalaatin kanssa.Yhteishyvän Ruokalehti 1/05

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 19.1.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa