Paloittele parsakaali ja kukkakaali pieniksi nupuiksi. Paloittele myös varret. Esikeitä kaaleja 3–4 minuuttia. Valuta.
Riivi lehtikaalien lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi lehdet. Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo ja valuta. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuumenna öljyt vokkipannulla ja lisää kasvikset. Kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon nuudelit ja soija.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1321
316
8,3 g
1,3 g
45,8 g
4,0 g
5,8 g
11,0 g
0,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala purjoa,
Pala tuoretta inkivääriä,
Valkosipulinkynsi,
Punaista chiliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli