Kolmen kaalin vokki - Yhteishyvä

Kolmen kaalin vokki

???
Annokset
4
Ruokavalio
Valmista maukas vokki parsakaalista, kukkakaalista ja lehtikaalista. Inkivääri, chili ja valkosipuli tuovat ruokaan makua ja potkua. Lisää lopuksi kasvisten joukkoon keitetyt nuudelit.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Parsakaali
1 kpl
Pieni kukkakaali
50 g
Lehtikaalia
Pala purjoa
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 kpl
Punaista chiliä
1 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Seesamiöljyä
1 rkl
Soijakastiketta

LISÄKSI

250 g
Nuudeleita

Näin teet

1

Paloittele parsakaali ja kukkakaali pieniksi nupuiksi. Paloittele myös varret. Esikeitä kaaleja 3–4 minuuttia. Valuta.

Riivi lehtikaalien lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi lehdet. Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo ja valuta. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuumenna öljyt vokkipannulla ja lisää kasvikset. Kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon nuudelit ja soija.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Valkosipulinkynsi

  • Punaista chiliä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja0 g0 g
Proteiinia0 g0 g
Rasvaa0 g0 g
Kuituja0 g0 g
Energiaa kj0 0
Energiaa kcal0 0

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Pala tuoretta inkivääriä

  • Valkosipulinkynsi

  • Punaista chiliä

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.