Paloittele parsakaali ja kukkakaali pieniksi nupuiksi. Paloittele myös varret. Esikeitä kaaleja 3–4 minuuttia. Valuta.
Riivi lehtikaalien lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi lehdet. Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo ja valuta. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuumenna öljyt vokkipannulla ja lisää kasvikset. Kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon nuudelit ja soija.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
316
1321
8,3 g
1,3 g
45,8 g
4,0 g
5,8 g
11,0 g
0,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala purjoa,
Pala tuoretta inkivääriä,
Valkosipulinkynsi,
Punaista chiliä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli