Kolmen kaalin vokki | Wokit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kolmen kaalin vokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista maukas vokki parsakaalista, kukkakaalista ja lehtikaalista. Inkivääri, chili ja valkosipuli tuovat ruokaan makua ja potkua. Lisää lopuksi kasvisten joukkoon keitetyt nuudelit.

Ainekset

1 kpl
Parsakaali
1 kpl
Pieni kukkakaali
50 g
Lehtikaalia
Pala purjoa
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 kpl
Punaista chiliä
1 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Seesamiöljyä
1 rkl
Soijakastiketta

lisäksi

250 g
Nuudeleita

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele parsakaali ja kukkakaali pieniksi nupuiksi. Paloittele myös varret. Esikeitä kaaleja 3–4 minuuttia. Valuta.

Riivi lehtikaalien lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi lehdet. Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo ja valuta. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuumenna öljyt vokkipannulla ja lisää kasvikset. Kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon nuudelit ja soija.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
Muokattu: 4.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1321

316

8,3 g

1,3 g

45,8 g

4,0 g

5,8 g

11,0 g

0,7 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjoa,

Pala tuoretta inkivääriä,

Valkosipulinkynsi,

Punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli