Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kolmioleivät pannussa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
2 kpl
Tomaattia
Reilut palat vuohenjuustoa
Voiteluun ja paistamiseen rasvaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Voitele leivät. Laita neljälle viipaleelle juusto- ja tomaattiviipaleet. Laita jäljelle jääneet leipäviipaleet kanneksi. Paista leivät pannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile.

Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.