Kolmioleivät pannussa
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 8 kpl | isoa paahtoleipäviipaletta |
| 2 kpl | tomaattia |
| reilut palat vuohenjuustoa | |
| voiteluun ja paistamiseen rasvaa |
- 1.
Voitele leivät. Laita neljälle viipaleelle juusto- ja tomaattiviipaleet. Laita jäljelle jääneet leipäviipaleet kanneksi. Paista leivät pannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile.
Kolmioleivät pannussa
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | isoa paahtoleipäviipaletta |
| 2 kpl | tomaattia |
| reilut palat vuohenjuustoa | |
| voiteluun ja paistamiseen rasvaa |
Valmistus
- 1
Voitele leivät. Laita neljälle viipaleelle juusto- ja tomaattiviipaleet. Laita jäljelle jääneet leipäviipaleet kanneksi. Paista leivät pannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























