Kolmioleivät pannussa | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kolmioleivät pannussa

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

8 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
2 kpl
Tomaattia
Reilut palat vuohenjuustoa
Voiteluun ja paistamiseen rasvaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Voitele leivät. Laita neljälle viipaleelle juusto- ja tomaattiviipaleet. Laita jäljelle jääneet leipäviipaleet kanneksi. Paista leivät pannussa molemmilta puolilta kauniin ruskeaksi. Leikkaa leivät kolmioiksi ja tarjoile.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.1.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.