Kreikkalainen makkaravuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kreikkalainen makkaravuoka

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkara
1/2 dl
Chiliketsuppia
180 g
Valmiita fetajuustokuutioita
1/2 kpl
Pakastesipulia tai 1 iso sipuli lohkottuna
1/2 dl
Mustia oliiveja renkaina
400 g
Tomaattimurskaa
Sokeria
1 tl
Oreganoa
2 rkl
Silputtua tuoretta basilikaa
Rouhittua mustapippuria
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paloittele lenkkimakkara kookkaiksi viipaleiksi ja kääntele palat ketsupissa voidellun uunivuoan pohjalla. Pane makkarapalojen päälle fetajuusto, sipulisilppu, oliivirenkaat ja tomaattimurskaan sekoitetut sokeri, mausteet ja yrtit. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pastan tai perunasoseen kanssa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.