Kreikkalainen makkaravuoka

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpllenkkimakkara
1/2 dlchiliketsuppia
180 gsalaattijuustokuutioita
100 gpakastesipulikuutioita
1/2 dlmustia oliiveja
400 gtomaattimurskaa
sokeria
1 tloreganoa
2 rklsilputtua tuoretta basilikaa
rouhittua mustapippuria
1 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Paloittele lenkkimakkara kookkaiksi viipaleiksi ja kääntele palat ketsupissa voidellun uunivuoan pohjalla. Pane makkarapalojen päälle fetajuusto, sipuli, oliivit ja tomaattimurskaan sekoitetut sokeri, mausteet ja yrtit. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pastan tai perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä