Kreikkalainen makkaravuoka
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | lenkkimakkara |
| 1/2 dl | chiliketsuppia |
| 180 g | salaattijuustokuutioita |
| 100 g | pakastesipulikuutioita |
| 1/2 dl | mustia oliiveja |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| sokeria | |
| 1 tl | oreganoa |
| 2 rkl | silputtua tuoretta basilikaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 dl | juustoraastetta |
- 1.
Paloittele lenkkimakkara kookkaiksi viipaleiksi ja kääntele palat ketsupissa voidellun uunivuoan pohjalla. Pane makkarapalojen päälle fetajuusto, sipuli, oliivit ja tomaattimurskaan sekoitetut sokeri, mausteet ja yrtit. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pastan tai perunasoseen kanssa.
Kreikkalainen makkaravuoka
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | lenkkimakkara |
| 1/2 dl | chiliketsuppia |
| 180 g | salaattijuustokuutioita |
| 100 g | pakastesipulikuutioita |
| 1/2 dl | mustia oliiveja |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| sokeria | |
| 1 tl | oreganoa |
| 2 rkl | silputtua tuoretta basilikaa |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1 dl | juustoraastetta |
Valmistus
- 1
Paloittele lenkkimakkara kookkaiksi viipaleiksi ja kääntele palat ketsupissa voidellun uunivuoan pohjalla. Pane makkarapalojen päälle fetajuusto, sipuli, oliivit ja tomaattimurskaan sekoitetut sokeri, mausteet ja yrtit. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 225 asteessa 15-20 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja pinta on saanut kauniin värin. Tarjoa pastan tai perunasoseen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























