Kreikkalainen riisivanukas | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kreikkalainen riisivanukas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 1/2 dl
Puuroriisiä
1 dl
Vettä
5 dl
Maitoa
1 kpl
Kanelitanko
3/4 dl
Sokeria
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Turkkilaista jogurttia

pinnalle:

Kanelia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon riisi. Anna kiehua, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää kattilaan maito, kanelitanko ja sokeri ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes riisi on pehmeää. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä. Ota liedeltä ja sekoita joukkoon muna. Anna jäähtyä 10 minuuttia ja sekoita joukkoon jogurtti. Annostele puuro kulhoihin ja ripottele pinnalle kanelia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.