Kreikkalainen riisivanukas

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 dlpuuroriisiä
1 dlvettä
5 dlmaitoa
1 kplkanelitanko
3/4 dlsokeria
1 kplkananmuna
1 dlturkkilaista jogurttia

Pinnalle:

kanelia

Valmistus

  1. 1

    Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon riisi. Anna kiehua, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää kattilaan maito, kanelitanko ja sokeri ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes riisi on pehmeää. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä. Ota liedeltä ja sekoita joukkoon muna. Anna jäähtyä 10 minuuttia ja sekoita joukkoon jogurtti. Annostele puuro kulhoihin ja ripottele pinnalle kanelia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 20.11.2025

Samankaltaisia reseptejä