Kreikkalainen riisivanukas

Nappaa talteen!
| 1 1/2 dl | puuroriisiä |
| 1 dl | vettä |
| 5 dl | maitoa |
| 1 kpl | kanelitanko |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 dl | turkkilaista jogurttia |
| Pinnalle: | |
|---|---|
| kanelia | |
- 1.
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon riisi. Anna kiehua, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää kattilaan maito, kanelitanko ja sokeri ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes riisi on pehmeää. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä. Ota liedeltä ja sekoita joukkoon muna. Anna jäähtyä 10 minuuttia ja sekoita joukkoon jogurtti. Annostele puuro kulhoihin ja ripottele pinnalle kanelia.
Kreikkalainen riisivanukas
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 1/2 dl | puuroriisiä |
| 1 dl | vettä |
| 5 dl | maitoa |
| 1 kpl | kanelitanko |
| 3/4 dl | sokeria |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 dl | turkkilaista jogurttia |
Pinnalle: | |
| kanelia | |
Valmistus
- 1
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää joukkoon riisi. Anna kiehua, kunnes neste on imeytynyt riisiin. Lisää kattilaan maito, kanelitanko ja sokeri ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes riisi on pehmeää. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä. Ota liedeltä ja sekoita joukkoon muna. Anna jäähtyä 10 minuuttia ja sekoita joukkoon jogurtti. Annostele puuro kulhoihin ja ripottele pinnalle kanelia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























