Kuituiset kasvispihvit | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kuituiset kasvispihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

1 dl
Rikottuja ohrasuurimoita
4 dl
Vettä
2 kpl
Raakaa porkkanaa
2 kpl
Raakaa perunaa
1/2 kpl
Kesäkurpitsaa
1 kpl
Sipuli
3 rkl
Korppujauhoja
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
2 tl
Meiramia
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

kermaviilikastike

1 kpl
Kermaviiliä
1 rkl
Sinappia
1 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Hunajaa
Suolaa
3 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. ruohosipulia, persiljaa ja basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kasvispihvit

Vaihe 1

Keitä ohrasuurimot suolalla maustetussa vedessä kypsiksi 20-25 minuuttia.

Vaihe 2

Pese ja kuori porkkanat ja perunat. Raasta kasvikset hienoksi raasteeksi.

Vaihe 3

Hienonna sipuli ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Vaihe 4

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä.Paista pihvit ohukaispannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä.Tarjoile keitettyjen perunoiden, kaali-puolukkasalaatin ja kermaviilikastikkeen kanssa.

Kermaviilikastike

Sekoita ainekset keskenään ja tarjoa kasvispihvien kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.3.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.