Huuhtele ja paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu peruna sekä kukkakaalit. Kaada joukkoon kasvisliemi ja kookosmaito. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Mausta ja soseuta keitto. Tarjoile esim. paahdettujen auringonkukansiementen kanssa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1515
362
30,0 g
20,0 g
13,5 g
8,0 g
6,0 g
6,5 g
2,9 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynsi,
0,5 tl Suolaa,
Auringonkukansiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli