Kukkakaali-kookoskeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kukkakaali-kookoskeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pieni kukkakaali
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(150 g) jauhoinen peruna
4 dl
Kasvislientä
2 dl
Kookosmaitoa
1/2 tl
Suolaa

lisäksi

Auringonkukansiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele ja paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu peruna sekä kukkakaalit. Kaada joukkoon kasvisliemi ja kookosmaito. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Mausta ja soseuta keitto. Tarjoile esim. paahdettujen auringonkukansiementen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
Muokattu: 2.12.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1515

362

30,0 g

20,0 g

13,5 g

8,0 g

6,0 g

6,5 g

2,9 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Suolaa,

Auringonkukansiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli