Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kukkakaali-kookoskeitto

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400 g) pieni kukkakaali
1 kpl
Pieni sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(150 g) jauhoinen peruna
4 dl
Kasvislientä
2 dl
Kookosmaitoa
1/2 tl
Suolaa

Lisäksi

Auringonkukansiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Huuhtele ja paloittele kukkakaali. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää joukkoon kuorittu ja paloiteltu peruna sekä kukkakaalit. Kaada joukkoon kasvisliemi ja kookosmaito. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Mausta ja soseuta keitto. Tarjoile esim. paahdettujen auringonkukansiementen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

362

1515

30,0 g

20,0 g

13,5 g

8,0 g

6,0 g

6,5 g

2,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynsi,

0,5 tl Suolaa,

Auringonkukansiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli