Kuohkea vispipuuro | Puurot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kuohkea vispipuuro

Kuohkea vispipuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

vatkattu puolukka- tai viinimarjapuuro

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Mannasuurimoita (jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
(jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
1/4 tl
Suolaa
1 1/2 dl
Sokeria
3 dl
Puolukoita (tai punaisia tai mustia viinimarjoja)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen. Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.

2

Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Tarkista sokerin määrä.

3

Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.