Kuohkea vispipuuro - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuohkea vispipuuro

Kuohkea vispipuuro
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

VATKATTU PUOLUKKA- TAI VIINIMARJAPUURO

1 l
Vettä
1 1/2 dl
Mannasuurimoita (jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
(jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
1/4 tl
Suolaa
1 1/2 dl
Sokeria
3 dl
Puolukoita (tai punaisia tai mustia viinimarjoja)

Näin teet

1

Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen. Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.

2

Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Tarkista sokerin määrä.

3

Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.2.2005
Muokattu: 11.7.2019