Kuohuviini-persikkamehujäät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuohuviini-persikkamehujäät

???
Kappaleita
8
Itse tehty mehujää virkistää helteellä ja toimii grilliaterian kevyenä ja raikkaana jälkiruokana.
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Litteitä paraquayo-persikoita
2 kpl
Mintunoksaa
2 dl
Alkoholitonta kuohuviiniä
2 dl
Pommac-limonadia

Näin teet

1

Halkaise persikat, poista kivi ja viipaloi hedelmät. Irrota mintun lehdet.

Jaa persikat ja mintunlehdet mehujäämuotteihin. Sekoita kuohuviini ja limonadi isossa kannussa. Kaada muotteihin. Lisää jäätelötikut ja pakasta vähintään 4 tuntia tai yön yli.

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.6.2017
Muokattu: 23.7.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g29 g
Proteiinia0 g3 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj78 626
Energiaa kcal19 149

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Mintunoksaa

  • 2 dl Pommac-limonadia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g29 g
Proteiinia0 g3 g
Rasvaa0 g1 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj78 626
Energiaa kcal19 149

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Mintunoksaa

  • 2 dl Pommac-limonadia

Resepti
Anu Brask
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.