Kuohuviini-persikkamehujäät

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Useita tunteja (josta 15 min aktiivista)

Itse tehty mehujää virkistää helteellä ja toimii grilliaterian kevyenä ja raikkaana jälkiruokana.

Ainekset

MääräAinesosa
250 gparaguayo-persikoita
2 kplmintunoksaa
2 dlalkoholitonta kuohuviiniä
2 dlpommac-limonadia

Valmistus

  1. 1

    Halkaise persikat, poista kivi ja viipaloi hedelmät. Irrota mintun lehdet. Jaa persikat ja mintunlehdet mehujäämuotteihin.

    MääräAinesosa
    250 gparaguayo-persikoita
    2 kplmintunoksaa
  2. 2

    Sekoita kuohuviini ja limonadi isossa kannussa. Kaada muotteihin. Lisää jäätelötikut ja pakasta vähintään 4 tuntia tai yön yli.

    MääräAinesosa
    2 dlpommac-limonadia
    2 dlalkoholitonta kuohuviiniä

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Mintunoksaa, 2 dl Pommac-limonadia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
23.7.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä