Kuohuviini-persikkamehujäät | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kuohuviini-persikkamehujäät

Kuohuviini-persikkamehujäät

timer-iconUseita tunteja  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta
Itse tehty mehujää virkistää helteellä ja toimii grilliaterian kevyenä ja raikkaana jälkiruokana.

Ainekset

250 g
paraguayo-persikoita
2 kpl
Mintunoksaa
2 dl
Alkoholitonta kuohuviiniä
2 dl
Pommac-limonadia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise persikat, poista kivi ja viipaloi hedelmät. Irrota mintun lehdet. Jaa persikat ja mintunlehdet mehujäämuotteihin.

250 g
paraguayo-persikoita
2 kpl
Mintunoksaa
2

Sekoita kuohuviini ja limonadi isossa kannussa. Kaada muotteihin. Lisää jäätelötikut ja pakasta vähintään 4 tuntia tai yön yli.

2 dl
Pommac-limonadia
2 dl
Alkoholitonta kuohuviiniä
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.6.2017
Muokattu: 23.6.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

78

19

0,1 g

3,6 g

3,9 g

0,6 g

0,4 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Mintunoksaa,

2 dl Pommac-limonadia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli