Keitä sokeria ja vettä kunnes sokeri liukenee. Jäähdytä kylmässä.
Halkaise kurkku ja höylää juustohöylällä neljä pitkää kurkkuviipaletta koristeeksi. Aseta viipaleet laseihin.
Nosta loput kurkunpalat tehosekoittimeen limetinmehun, sitruunamehun ja sokeriliemen kanssa. Aja tasaiseksi ja siivilöi mehu.
Lisää laseihin jääpaloja. Kaada mehu laseihin ja täytä kivennäisvedellä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
104
436
—
—
23,0 g
23,0 g
0,5 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl Vettä,
5 dl Kivennäisvettä,
Jäitä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli