Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuumat kasvikset

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Uunikasvikset valmistuvat helposti ja maistuvat esimerkiksi liharuoan lisäkkeenä juhlavammallakin aterialla. Kokeile vaikkapa paahtofileen ja tumman punaviinikastikkeen kanssa.

Ainekset

1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1/2 kpl
Punaista paprikaa
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Palsternakka
1 kpl
Punasipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Öljyä
1/2 tl
Suolaa
1 rkl
Hunajaa
Mustapippuria
3 rkl
Silputtua persiljaa tai basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa kasvikset pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy paistokasarissa. Paista kasviksia sekoitellen, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä.

Lisää suola, hunaja ja pippuri. Kuumenna vielä hetki. Ripottele pinnalle yrttisilppu.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2015
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

74

309

4,7 g

0,3 g

6,5 g

5,5 g

1,5 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

0,5 tl Suolaa,

Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli