Kuumat kasvikset
Ainekset
Valmistus
Leikkaa kasvikset pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy paistokasarissa. Paista kasviksia sekoitellen, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä.
Lisää suola, hunaja ja pippuri. Kuumenna vielä hetki. Ripottele pinnalle yrttisilppu.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
74
309
4,7 g
0,3 g
6,5 g
5,5 g
1,5 g
0,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
0,5 tl Suolaa,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli