Kylmäsavulohikastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Kylmäsavulohikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Kylmäsavulohiviipaleita
Pala purjoa
1 rkl
Oliiviöljyä
2 dl
Kuohukermaa
2 dl
Kasvislientä
2 rkl
Sitruunamehua
Punaista chilirouhetta
50 g
Rucolasalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Halkaise purjo ja huuhtele hyvin. Hienonna purjo ja kuullota kasarin pohjalla öljyssä. Lisää joukkoon kylmäsavulohiviipaleet, kerma, kasvisliemi, sitruunamehu ja ripaus chilirouhetta. Anna kastikkeen kiehua 5–7 minuuttia.Lisää rucolasalaatti. Tarjoa esimerkiksi pastan kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.1.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.