Lämmin bataatti-punajuurisalaatti ja jogurttikastike | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämmin bataatti-punajuurisalaatti ja jogurttikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(500 g) bataatti
2 kpl
Punajuurta
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
100 g
Rucolasalaattia

jogurttikastike:

1 1/2 dl
Turkkilaista jogurttia
2 tl
Sitruunamehua
1 tl
Kuivattua minttua
Suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
3 rkl
Hienonnettua tilliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi bataatti ja punajuuret. Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle ja lorauta päälle öljyä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Kypsennä juureksia 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, viipaleiden paksuudesta riippuen. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään. Levitä hieman jäähtyneet juuresviipaleet lautasille ja nosta päälle keko rucolaa. Tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.