Lämmin bataatti-punajuurisalaatti ja jogurttikastike

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(500 g) bataatti
2 kplpunajuurta
2 rkloliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
100 grucolasalaattia

Jogurttikastike:

1 1/2 dlturkkilaista jogurttia
2 tlsitruunamehua
1 tlkuivattua minttua
suolaa, sokeria ja rouhittua mustapippuria
3 rklhienonnettua tilliä

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi bataatti ja punajuuret. Levitä leivinpaperin päälle uunipannulle ja lorauta päälle öljyä. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Kypsennä juureksia 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia, viipaleiden paksuudesta riippuen. Sekoita jogurttikastikkeen ainekset keskenään. Levitä hieman jäähtyneet juuresviipaleet lautasille ja nosta päälle keko rucolaa. Tarjoile jogurttikastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä