Lämpimät paprika-makkaraleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät paprika-makkaraleivät

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 - 10 kpl
Pientä viipaletta hiivaleipää tai vaaleaa maalaisleipää
2 rkl
Öljyä

täyte

100 g
Mausteista viipaloitua makkaraa (esim. chorizo) tai salamia
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Pieniä kapriksia
1 tl
Kuminansiemeniä
2 rkl
Silputtua tuoretta persiljaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nosta leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja valuta öljy leiville. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla noin 5 minuuttia tai kunnes leivät saavat kauniin värin ja vaikuttavat rapeilta.Kuutioi makkara ja paprika pieneksi. Paista makkara omassa rasvassaan pannussa rapeaksi. Lisää paprikakuutiot ja kuullota pehmeiksi muutaman minuutin ajan. Lisää valutetut kaprikset, kumina, persilja ja mustapippuri. Tarkista maku. Annostele kullekin leipäviipaleelle nokare makkara-paprikaseosta. Tarjoa heti.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.