Lämpimät paprika-makkaraleivät - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämpimät paprika-makkaraleivät

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

8 - 10 kpl
Pientä viipaletta hiivaleipää tai vaaleaa maalaisleipää
2 rkl
Öljyä

TÄYTE

100 g
Mausteista viipaloitua makkaraa (esim. chorizo) tai salamia
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Pieniä kapriksia
1 tl
Kuminansiemeniä
2 rkl
Silputtua tuoretta persiljaa
Mustapippuria

Näin teet

1

Nosta leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja valuta öljy leiville. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla noin 5 minuuttia tai kunnes leivät saavat kauniin värin ja vaikuttavat rapeilta.Kuutioi makkara ja paprika pieneksi. Paista makkara omassa rasvassaan pannussa rapeaksi. Lisää paprikakuutiot ja kuullota pehmeiksi muutaman minuutin ajan. Lisää valutetut kaprikset, kumina, persilja ja mustapippuri. Tarkista maku. Annostele kullekin leipäviipaleelle nokare makkara-paprikaseosta. Tarjoa heti.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2012
Muokattu: 15.5.2019