Lämpimät paprika-makkaraleivät

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 - 10 kplpientä viipaletta hiivaleipää tai vaaleaa maalaisleipää
2 rklöljyä

Täyte

100 gmausteista viipaloitua makkaraa (esim. chorizo) tai salamia
1 kplpunainen paprika
2 rklpieniä kapriksia
1 tlkuminansiemeniä
2 rklsilputtua tuoretta persiljaa
mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Nosta leipäviipaleet leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja valuta öljy leiville. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla noin 5 minuuttia tai kunnes leivät saavat kauniin värin ja vaikuttavat rapeilta.Kuutioi makkara ja paprika pieneksi. Paista makkara omassa rasvassaan pannussa rapeaksi. Lisää paprikakuutiot ja kuullota pehmeiksi muutaman minuutin ajan. Lisää valutetut kaprikset, kumina, persilja ja mustapippuri. Tarkista maku. Annostele kullekin leipäviipaleelle nokare makkara-paprikaseosta. Tarjoa heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä