Lämpimät parsa-kinkkuleivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lämpimät parsa-kinkkuleivät

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Isoa paahtoleipäviipaletta
4 kpl
Savukinkkua
Voita tai levitettä
1 kpl
Parsaa
1/2 dl
Majoneesia
1 kpl
Kananmuna
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Voitele leivät ja peitä ne kinkkuviipaleilla. Valuta parsat hyvin liemestään.Erota valkuainen ja keltuainen. Vatkaa valkuainen vaahdoksi. Sekoita keltuainen ja juustoraaste majoneesiin ja lisää valkuaisvaahto kevyesti nostelleen.Paloittele parsoja tarvittaessa. Jaa parsat leiville ja nostele jokaiselle leivälle majoneesiseosta.Kuumenna leipiä 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi teen kera.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 2.6.2010
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.