
Lehtikaali-paprikavokki
Ainekset
Valmistus
Kuumenna öljy vokissa. Lisää chili-, valkosipuli- ja sipulisilput silputtu. Kuumenna hetki. Lisää kaalisuikaleet ja viipaloitu paprika sekä pähkinät ja rusinat. Kuumenna sekoitellen, kunnes ainekset kuumenevat ja saavat vähän väriä. Mausta soijalla ja hunajalla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
286
1198
20,5 g
1,5 g
15,3 g
14,5 g
6,0 g
6,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä,
Hienonnettu chili.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli