Kuori ja kiehauta sipulit puolikypsiksi vähässä, suolalla mustetussa vedessä. Valuta ja jäähdytä. Sekoita marinadi, johon voit halutessasi lisätä myös 2-3 puserrettua valkosipulin kynttä. Ellet haluat käyttää siihen viiniä, korvaa viini sipulien keitinliemellä.Leikkaa liha noin 4 cm:n kuutioiksi. Huuhtele kasvikset ja paloittele nekin isoiksi annospaloiksi.Marinoi lihoja liemessä jääkaapissa 12 tuntia tai huoneenlämmössä ainakin tunnin ajan. Lisää loppupuolella liemeen myös kasvikset. Kääntele paloja välillä.Pujota ainekset vuorotellen vartaisiin ja grillaa kummaltakin puolelta 4-5 minuuttia keskilämmöllä. Valele vartaita välillä jäljellä olevalla marinadilla.Tarjoa lisänä keitettyä riisiä tai pinaatti-riisitäytteisiä filonyyttejä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.