Lihapulla-spagettivuoka
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pätki spagetti. Puolita lihapullat halutessasi. Raasta porkkanat. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
Sekoita kulhossa paseerattu tomaatti, kerma, 1 dl juustoraastetta, fondi, oregano, mustapippuri ja suola. Levitä puolet spagetista uunivuokaan. Lisää juuresraaste ja puolet lihapullista. Kaada puolet tomaattikastikkeesta päälle. Nostele aineksia lusikalla niin, että kastiketta valuu myös vuoan pohjalle. Lisää loput spagetista, lihapullista ja tomaattikastikkeesta. Ripottele ½ dl juustoraastetta pinnalle. Kypsennä uunissa noin 20 minuuttia. Lisää yrttejä pinnalle.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
318
1329
23,0 g
9,0 g
12,0 g
7,5 g
2,5 g
14,5 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
7 dl Keitettyä spagettia,
1,5 dl Juustoraastetta,
2 tl Oreganoa,
0,5 tl Rouhittua mustapippuria,
0,5 tl Suolaa,
basilikaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli