
Linssi-papukastike
Ainekset
Valmistus
Kuori sipuli ja porkkana, kuutioi pieniksi. Kuullota kasviksia pannulla öljyssä reilut 5 minuuttia.
Huuhtele ja valuta linssit ja pavut, lisää pannulle tomaattimurskan kanssa. Huuhtele tomaattimurskapurkki vedellä ja lisää vesi, liemikuutio, murskatut valkosipulinkynnet, sokeri ja mausteet pannulle. Keitä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
220
919
4,8 g
0,5 g
27,8 g
7,0 g
7,3 g
12,5 g
1,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 dl Vettä,
Valkosipulinkynttä,
1 tl Savustettua paprikajauhetta,
1 tl Juustokuminaa,
0,25 tl Cayennenpippuria,
0,5 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli