Lohi-kurkkumaljat ja tillikreemi - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohi-kurkkumaljat ja tillikreemi

???
Annokset
8
Mausta lohi sitruunalla ja tarjoa tillillä ja sinapilla maustetun ranskankerman kanssa. Lohi-kurkkumaljat sopivat illanistujaisten alkupalaksi tai seisovaan pöytään.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Graavilohta
1 kpl
Kurkku
1/2 dl
Hienonnettua tilliä

SITRUUNAÖLJY

1/2 dl
Öljyä
1/2 kpl
Sitruunan raastettu kuori
2 rkl
Sitruunamehua

TILLIKREEMI

150 g
Ranskankermaa
1 rkl
Dijoninsinappia
1 rkl
Hunajaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Hienonnettua tilliä

Näin teet

1

Pilko lohi ja kurkku Sekoita joukkoon tilli. Sekoita öljy, sitruunan kuori ja -mehu. Sekoita tillikreemin ainekset ja pursota tai lusikoi kreemi tarjoilumaljoihin. Nostele päälle lohi-kurkkuseosta ja lorauta pinnalle sitruunaöljyä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
Muokattu: 5.12.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g32 g
Proteiinia6 g47 g
Rasvaa16 g125 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj780 6241
Energiaa kcal186 1490

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Hienonnettua tilliä

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g32 g
Proteiinia6 g47 g
Rasvaa16 g125 g
Kuituja0 g2 g
Energiaa kj780 6241
Energiaa kcal186 1490

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Hienonnettua tilliä

  • Sitruunan raastettu kuori

  • Suolaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.