Lohi-kurkkumaljat ja tillikreemi
8 Annosta
Mausta lohi sitruunalla ja tarjoa tillillä ja sinapilla maustetun ranskankerman kanssa. Lohi-kurkkumaljat sopivat illanistujaisten alkupalaksi tai seisovaan pöytään.
Ainekset
Valmistus
1
Pilko lohi ja kurkku Sekoita joukkoon tilli. Sekoita öljy, sitruunan kuori ja -mehu. Sekoita tillikreemin ainekset ja pursota tai lusikoi kreemi tarjoilumaljoihin. Nostele päälle lohi-kurkkuseosta ja lorauta pinnalle sitruunaöljyä.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.11.2014
|Muokattu: 25.1.2024
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
186
780
15,6 g
4,9 g
4,0 g
4,0 g
0,3 g
5,9 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
0,5 dl Hienonnettua tilliä,
Sitruunan raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli