Valmista lohipihvit. Nypi lohifilee ruodottomaksi ja leikkaa nahattomaksi. Nosta paloiteltu lohifilee monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon loput aineet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile kostutetuin käsin neljä isoa pihviä. Paista pihvit pannulla tai muurikalla kypsiksi.
Paahda leivät ja lisää leipien väliin kurkkumajoneesia, viipaloitua tomaattia ja herkkukurkkua sekä salaattia. Nosta päälle lämpimät pihvit sekä leivän kansi.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2137
511
38,5 g
6,3 g
9,0 g
0,3 g
6,5 g
28,0 g
6,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Kurkkumajoneesia,
Tomaattia,
Herkkukurkkua,
Salaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli