Valmista lohipihvit. Nypi lohifilee ruodottomaksi ja leikkaa nahattomaksi. Nosta paloiteltu lohifilee monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon loput aineet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile kostutetuin käsin neljä isoa pihviä. Paista pihvit pannulla tai muurikalla kypsiksi.
Paahda leivät ja lisää leipien väliin kurkkumajoneesia, viipaloitua tomaattia ja herkkukurkkua sekä salaattia. Nosta päälle lämpimät pihvit sekä leivän kansi.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
511
2137
38,5 g
6,3 g
9,0 g
0,3 g
6,5 g
28,0 g
6,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Kurkkumajoneesia,
Tomaattia,
Herkkukurkkua,
Salaattia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli