Lohi-ruishamppari

Arvostele resepti
4 Annosta

30 min

Ruisleivän väliin koottu lohihampurilainen on kesän helppo lounasruoka.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplruispalaleipää

Lohipihvit

500 glohifileetä
8 - 10 kplvihreää oliivia
3 rklhienonnettua tilliä
1 kplkananmuna
suolaa

Lisäksi

kurkkumajoneesia
tomaattia
herkkukurkkua
salaattia

Valmistus

  1. 1

    Valmista lohipihvit. Nypi lohifilee ruodottomaksi ja leikkaa nahattomaksi. Nosta paloiteltu lohifilee monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon loput aineet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile kostutetuin käsin neljä isoa pihviä. Paista pihvit pannulla tai muurikalla kypsiksi.

  2. 2

    Paahda leivät ja lisää leipien väliin kurkkumajoneesia, viipaloitua tomaattia ja herkkukurkkua sekä salaattia. Nosta päälle lämpimät pihvit sekä leivän kansi.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Suolaa, Kurkkumajoneesia, Tomaattia, Herkkukurkkua, Salaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä