Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lohi-ruishamppari

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ruisleivän väliin koottu lohihampurilainen on kesän helppo lounasruoka.

Ainekset

4 kpl
Ruispalaleipää

Lohipihvit

500 g
Lohifileetä
8 - 10 kpl
Vihreää oliivia
3 rkl
Hienonnettua tilliä
1 kpl
Kananmuna
Suolaa

Lisäksi

Kurkkumajoneesia
Tomaattia
Herkkukurkkua
Salaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista lohipihvit. Nypi lohifilee ruodottomaksi ja leikkaa nahattomaksi. Nosta paloiteltu lohifilee monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Lisää joukkoon loput aineet. Aja tasaiseksi massaksi. Muotoile kostutetuin käsin neljä isoa pihviä. Paista pihvit pannulla tai muurikalla kypsiksi.

2

Paahda leivät ja lisää leipien väliin kurkkumajoneesia, viipaloitua tomaattia ja herkkukurkkua sekä salaattia. Nosta päälle lämpimät pihvit sekä leivän kansi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

511

2137

38,5 g

6,3 g

9,0 g

0,3 g

6,5 g

28,0 g

6,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Kurkkumajoneesia,

Tomaattia,

Herkkukurkkua,

Salaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli