Poista lohesta ruodot ja nahka. Paloittele lohi. Mittaa kattilaan kalaliemi ja lisää joukkoon kookosmaito, pilkottu inkivääri, raastetun limetin kuori sekä currytahna ja sokeri. Keitä 5 minuuttia.
Murenna liemeen nuudelit, lisää lohipalat, pavut ja hienonnettu chili. Keitä hiljalleen 3–4 minuuttia kunnes lohi ja nuudelit ovat kypsiä. Viimeistele keitto limetin mehulla ja hienonnetuilla yrteillä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1523
364
19,8 g
7,5 g
20,5 g
4,0 g
0,8 g
25,0 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala tuoretta inkivääriä,
2 rkl Punaista thai-currytahnaa,
Punaista chiliä,
Tuoreita yrttejä, esim, persilja, minttu.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli