Lohileivät mausteisilla mummonkurkuilla
Ainekset
Mausteiset mummonkurkut
Valmistus
Huuhtele ja viipaloi kurkku. Huuhtele ja hienonna sipuli. Kuori ja raasta valkosipuli. Laita kaikki kurkkujen ainekset kannelliseen rasiaan. Ravistele ja anna maustua jääkaapissa 10 minuuttia.
Sekoita tuorejuustoon mehu ja mausteet.
Levitä tuorejuusto leiville ja leikkaa leivät 8 palaan. Asettele lohi leiville. Valuta liemi kurkuista ja viimeistele leivät kurkkuviipaleilla.
Vinkki: Vaihda täysjyväreikäleipä makeaan tummaan limppuun tai rukiisen näkkäriin.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
169
707
9,0 g
3,9 g
13,0 g
2,1 g
3,1 g
6,0 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
ripaus mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli