Lohta ja omena-piparjuuritsatsikia

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpllohipalaa
suolaa
rouhittua valkopippuria

Omena-piparjuuritsatsiki

1 kplhapan omena
1/2 kplkurkkua
2 rkllimettimehua
2 kplvalkosipulinkynttä
2 dlturkkilaista jogurttia
1 tlpiparjuuritahnaa
sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista ensin omena-piparjuuritsatsiki. Raasta omena ja kurkku kuorineen ja purista ylimääräinen neste pois siivilän avulla. Pirskota päälle limettimehu, mutta jätä vielä hetkeksi valumaan siivilään.Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita jogurtin joukkoon piparjuuritahna, omena-kurkkuraaste, valkosipulinkynnet ja mausteet. Anna kastikkeen maustua viileässä hetken ennen tarjoilua.Pariloi lohipalat grillipannussa ja mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Tarjoile kastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025