Lohta ja omena-piparjuuritsatsikia | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Lohta ja omena-piparjuuritsatsikia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Lohipalaa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

omena-piparjuuritsatsiki

1 kpl
Hapan omena
1/2 kpl
Kurkkua
2 rkl
Limettimehua
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 dl
Turkkilaista jogurttia
1 tl
Piparjuuritahnaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista ensin omena-piparjuuritsatsiki. Raasta omena ja kurkku kuorineen ja purista ylimääräinen neste pois siivilän avulla. Pirskota päälle limettimehu, mutta jätä vielä hetkeksi valumaan siivilään.Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita jogurtin joukkoon piparjuuritahna, omena-kurkkuraaste, valkosipulinkynnet ja mausteet. Anna kastikkeen maustua viileässä hetken ennen tarjoilua.Pariloi lohipalat grillipannussa ja mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Tarjoile kastikkeen kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 9.4.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.