Lohta ja omena-piparjuuritsatsikia

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpllohipalaa
suolaa
rouhittua valkopippuria

Omena-piparjuuritsatsiki

1 kplhapan omena
1/2 kplkurkkua
2 rkllimettimehua
2 kplvalkosipulinkynttä
2 dlturkkilaista jogurttia
1 tlpiparjuuritahnaa
sokeria
suolaa
rouhittua mustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Valmista ensin omena-piparjuuritsatsiki. Raasta omena ja kurkku kuorineen ja purista ylimääräinen neste pois siivilän avulla. Pirskota päälle limettimehu, mutta jätä vielä hetkeksi valumaan siivilään.Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet. Sekoita jogurtin joukkoon piparjuuritahna, omena-kurkkuraaste, valkosipulinkynnet ja mausteet. Anna kastikkeen maustua viileässä hetken ennen tarjoilua.Pariloi lohipalat grillipannussa ja mausta suolalla ja rouhitulla valkopippurilla. Tarjoile kastikkeen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä