Kuori ja hienonna punasipuli. Kuori ja leikkaa bataatti ohuiksi tikuiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Kuumenna öljy vokkipannussa ja ruskista lihasuikaleita noin 5 minuuttia. Lihan tulee ruskistua, ei kiehua omassa nesteessään. Liota nuudeleita kuumassa vedessä 5 minuuttia. Valuta lävikössä. Lisää sipuli, bataatti, chili ja parsat lihan joukkoon ja jatka ruskistusta noin 10 minuuttia. Lisää nuudelit joukkoon. Kuori ja raasta inkivääri kastiketta varten. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään ja lisää vokkiin sekoitellen. Jatka vokkaamista, kunnes vihannekset ovat kypsiä, mutta rapeita ja kunnes nuudelit saavat hieman väriä. Tarkista maku, lisää soijakastiketta tarvittaessa.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.