Säädä uuni 200 asteeseen. Keitä makaroneja lihaliemellä maustetussa kiehuvassa vedessä 5 minuuttia niin, että makaronit ovat puolikypsiä ja imevät nestettä vielä uunissa. Älä siivilöi.
Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli öljyssä kuumalla pannulla kevyesti. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla.
Voitele uunivuoka. Sekoita jauhelihaseos ja makaronit liemineen vuoassa. Ripottele pinnalle korppujauhot. Kypsennä uunissa noin 45 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
474
1986
20,5 g
6,8 g
51,2 g
0,8 g
2,8 g
19,8 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 l vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli