
Maidoton ja munaton makaronilaatikko
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä makaroneja lihaliemellä maustetussa kiehuvassa vedessä 5 minuuttia niin, että makaronit ovat puolikypsiä. Älä siivilöi.
Kuori ja hienonna sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli öljyssä kuumalla pannulla kevyesti. Mausta paprikalla, suolalla ja pippurilla.
Voitele uunivuoka. Sekoita jauhelihaseos ja makaronit liemineen vuoassa. Ripottele pinnalle korppujauhot. Kypsennä uunissa noin 45 minuuttia.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
476
1994
20,5 g
6,8 g
51,5 g
1,0 g
2,8 g
20,0 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli