Maistuva lihasuikalepata

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 gnaudan paistia
6 kplpekoniviipaletta
2 rklöljyä
rouhittua mustapippuria
1 lvettä
2 kpllihaliemikuutiota
2 kplpunasipulia
pala juuriselleriä
70 gtomaattipyreetä
4 kplvalkosipulinkynttä
1 kpllaakerinlehti
1 tltimjamia
1/2 tloreganoa
rosmariinia
suolaa
1 - 2 rklohrakasta suurustamiseen

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa huoneenlämpöinen liha suikaleiksi ja ruskista suikaleet kuumalla pannulla öljyssä vähin erin. Paloittele pekoniviipaleet ja paista nekin pannulla. Kumoa lihat uunipataan ja mausta pippurilla ja suolalla. Kuori ja paloittele sipulit, selleri ja valkosipulinkynnet ja pane ne pataan tomaattipyreen ja mausteiden kanssa. Hauduta pataa kannella peitettynä 150 asteessa kunnes liha on pehmeää. Suurusta halutessasi tilkkaan vettä sekoitetulla ohrakkaalla. Tarjoa esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä