Pilko makkarat ja hienonna sipuli. Pilko kesäkurpitsa ja tomaatit. Paahda pannulla makkarapalat ja sipuli. Nosta syrjään. Paahda pannulla kesäkurpitsat. Sekoita makkaroiden joukkoon. Riko kulhoon munat ja sekoita joukkoon vesi ja mausteet. Kuumenna rasva pannulla ja kaada päälle munakasseos. Vedä munamassaa lastalla pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin, kunnes munakasseos hieman hyytyy. Levitä päälle makkara-kesäkurpitsaseos, tomaatit ja juustoraaste. Anna munakkaan hyytyä kannen alla. Ripottele päälle persiljaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
195
816
14,0 g
4,8 g
3,0 g
3,0 g
1,0 g
13,3 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
4 rkl Vettä,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Öljyä tai margariinia,
1 dl Juustoraastetta,
2 rkl Hienonnettua persiljaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli