Makkara-kasvispyttis | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Makkara-kasvispyttis

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

200 g
Grillimakkaraa
4 kpl
Isoa keitettyä perunaa
1/2 kpl
Purjoa
2 kpl
Porkkanaa
2 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Poista makkaroista mahdollinen kuori ja leikkaa kuutioiksi. Kuori ja kuutioi perunat. Halkaise purjo, huuhtele huolella ja hienonna. Kuori ja kuutioi porkkanat.Kuumenna pannulla öljy ja ruskista siinä kevyesti ensin purjot ja porkkanat. Lisää joukkoon makkarat ja perunat. Paista hetki. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.7.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.