Makkarajambalaija muurikalla
4 Annosta
Ainekset
Valmistus
1
Viipaloi makkarat ja ruskista muurikalla tai pannulla. Nosta syrjään. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kääntele hetken aikaa kuumassa öljyssä. Vähennä lämpöä ja lisää joukkoon kurkuma, viipaloidut lehtisellerit, paloiteltu paprika ja riisit. Kääntele, kunnes riisit ovat läpikuultavia. Lisää pannulle tomaattisose ja lihaliemi. Kääntele ainekset sekaisin ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, kunnes riisi on kypsää ja liemi on imeytynyt riiseihin. Lisää pannulle makkarat ja lisää tarvittaessa vettä niin, että riisit ovat kostean pehmeitä. Mausta persiljalla.
Lisää aiheesta
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
|Muokattu: 15.1.2024
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.