
Makkarakastike
Ainekset
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja viipaloi lenkkimakkara. Hienonna persilja.
Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Paista sipulia 1–2 minuuttia. Lisää makkarat ja ruskista kevyesti. Sekoita joukkoon curry ja paista vielä 1 minuutti.
Lisää vesi, ketsuppi, soija ja kaura- tai soijavalmiste. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 10 minuuttia. Lisää tilkka vettä tarvittaessa. Viimeistele kastike persiljalla.
Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.
Vinkki: Lisää kastikkeen joukkoon pakasteherneitä tai raastettua porkkanaa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
438
1833
34,3 g
8,8 g
16,3 g
7,0 g
3,8 g
14,8 g
4,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli