Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makkarapannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1/2 kpl
Uusi keräkaali, kesäkaali
2 rkl
Öljyä
2 tl
Kuminoita
4 - 5 kpl
Uutta perunaa
2 - 3 kpl
Kesäporkkanaa
1 - 2 kpl
Omenaa
2 - 3 kpl
Kesäsipulia varsineen
1 tl
Suolaa
4 - 8 kpl
Grilli- tai muuta ruokamakkaraa
Mustapippurirouhetta
Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Viipaloi puolikas kaalinkerä ensin toiseen, sitten toiseen suuntaan, jolloin saat kuutioita. Nosta ne paistokasariin öljyyn ja ruskista hiukan sekoittaen. Mausta kaali kuminoilla.Lisää puhtaiksi raaputetut ja lohkotut perunat ja porkkanat. Sekoita taas ja peitä pannu kannella. Alenna levyn lämpöä. Hauduta 15 minuuttia. Sekoita joukkoon lohkotut omenat ja silputut sipulit ja suola.Leikkaa makkaroihin vinoviiltoja ja nosta ne ruoan päälle. Peitä pannu taas kannella ja hauduta 10 minuuttia tai kunnes perunat ja porkkanat ovat pehmeitä. Mausta ruoka vielä mustapippurilla ja persiljasilpulla. Tarjoa lisänä tummaa leipää.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 2.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.