Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1/2 kpluusi keräkaali, kesäkaali
2 rklöljyä
2 tlkuminoita
4 - 5 kpluutta perunaa
2 - 3 kplkesäporkkanaa
1 - 2 kplomenaa
2 - 3 kplkesäsipulia varsineen
1 tlsuolaa
4 - 8 kplgrilli- tai muuta ruokamakkaraa
mustapippurirouhetta
persiljaa

Valmistus

  1. 1

    Viipaloi puolikas kaalinkerä ensin toiseen, sitten toiseen suuntaan, jolloin saat kuutioita. Nosta ne paistokasariin öljyyn ja ruskista hiukan sekoittaen. Mausta kaali kuminoilla.Lisää puhtaiksi raaputetut ja lohkotut perunat ja porkkanat. Sekoita taas ja peitä pannu kannella. Alenna levyn lämpöä. Hauduta 15 minuuttia. Sekoita joukkoon lohkotut omenat ja silputut sipulit ja suola.Leikkaa makkaroihin vinoviiltoja ja nosta ne ruoan päälle. Peitä pannu taas kannella ja hauduta 10 minuuttia tai kunnes perunat ja porkkanat ovat pehmeitä. Mausta ruoka vielä mustapippurilla ja persiljasilpulla. Tarjoa lisänä tummaa leipää.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä