Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Makkaratäyte

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Puolikas lenkkimakkara
1 kpl
Punasipuli
100 g
Palsternakkaa
100 g
Porkkanaa
1 dl
Vettä
1 rkl
Tomaattisosetta
1/2 tl
Chilijauhetta
2 tl
Sinappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Murenna makkara veitsellä tai monitoimikoneessa murumaiseksi.Kuori ja hienonna sipuli hyvin hienoksi.Kuori ja kuutioi palsternakka ja porkkana.Kuumenna öljy pannulla ja paista sipuli ja kasviskuutiot kevyesti.Lisää makkaramuru ja paista hetki.Lisää vesi ja mausteet.Hauduta kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä, mutta vielä napakoita.Tarjoile uuniperunoiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarbi
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 2.1.2005
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.