Mämmi-appelsiinijäädyke

Pääsiäisen herkkujälkkäri valmistuu helposti kahdesta aineksesta. Tämä jäädyke on myös mainio vaihtoehto, jos haluat totutella mämmin makuun.

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
1 lappelsiini-vaniljajäätelöä (esim. tiikeri)
2 dlmämmiä

Valmistus

  1. 1

    Siirrä jäätelö hetkeksi kulhoon pehmenemään. Notkista jäätelö. Vuoraa kelmulla suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka. Levitä jäätelö vuokaan. Nostele mämmiä kasoihin pinnalle ja vedä veitsellä painaen, jotta mämmi sekoittuu raidoiksi jäätelön joukkoon. Peitä vuoka kelmulla ja siirrä pakkaseen jäätymään vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli.

    Ota jäädyke huoneenlämpöön noin varttia ennen tarjoilua.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025