Mämmi-appelsiinijäädyke | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mämmi-appelsiinijäädyke

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Pääsiäisen herkkujälkkäri valmistuu helposti kahdesta aineksesta. Tämä jäädyke on myös mainio vaihtoehto, jos haluat totutella mämmin makuun.

Ainekset

1 l
Appelsiini-vaniljajäätelöä (esim. tiikeri)
2 dl
Mämmiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Siirrä jäätelö hetkeksi kulhoon pehmenemään. Notkista jäätelö. Vuoraa kelmulla suorakaiteen muotoinen kakkuvuoka. Levitä jäätelö vuokaan. Nostele mämmiä kasoihin pinnalle ja vedä veitsellä painaen, jotta mämmi sekoittuu raidoiksi jäätelön joukkoon. Peitä vuoka kelmulla ja siirrä pakkaseen jäätymään vähintään neljäksi tunniksi tai yön yli.

Ota jäädyke huoneenlämpöön noin varttia ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.3.2014
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.