Manchegobruschettat | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Manchegobruschettat

Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Täyteläisellä lampaanmaitojuustolla päällystetyt leivät saavat makuparin karamellisoiduista päärynöistä ja rapeutta pähkinöistä. Tarjoa alkupalaksi tai illanistujaisissa salaatin kanssa.

Ainekset

6 kpl
Leipäviipaletta
125 g
Manchegojuustoa
4 rkl
Saksanpähkinöitä

lisäksi

3 kpl
Päärynää
25 g
Voita
1/2 dl
Vaahterasiirappia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Murskaa pähkinät ja paahda kuumalla kuivalla pannulla hetki. Siirrä syrjään.

Kuori ja pilko päärynät. Kuumenna voi pannulla, lisää päärynäpalat ja siirappi. Paista muutama minuutti kunnes päärynät hieman karamellisoituvat ja pehmenevät.

Paahda leipäviipaleet. Höylää juusto ohuiksi viipaleiksi. Aseta leiville kerros juustoa, lisää päälle päärynöitä ja pähkinöitä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1048

251

13,3 g

7,2 g

23,8 g

14,0 g

3,0 g

7,2 g

0,6 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli