Manchegobruschettat - Yhteishyvä

Manchegobruschettat

???
Kappaleita
6
Täyteläisellä lampaanmaitojuustolla päällystetyt leivät saavat makuparin karamellisoiduista päärynöistä ja rapeutta pähkinöistä. Tarjoa alkupalaksi tai illanistujaisissa salaatin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

6 kpl
Leipäviipaletta
125 g
Manchegojuustoa
4 rkl
Saksanpähkinöitä

LISÄKSI

3 kpl
Päärynää
25 g
Voita
1/2 dl
Vaahterasiirappia

Näin teet

1

Murskaa pähkinät ja paahda kuumalla kuivalla pannulla hetki. Siirrä syrjään.

Kuori ja pilko päärynät. Kuumenna voi pannulla, lisää päärynäpalat ja siirappi. Paista muutama minuutti kunnes päärynät hieman karamellisoituvat ja pehmenevät.

Paahda leipäviipaleet. Höylää juusto ohuiksi viipaleiksi. Aseta leiville kerros juustoa, lisää päälle päärynöitä ja pähkinöitä.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
Muokattu: 27.10.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g143 g
Proteiinia7 g43 g
Rasvaa13 g80 g
Kuituja3 g18 g
Energiaa kj1048 6290
Energiaa kcal251 1503

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja24 g143 g
Proteiinia7 g43 g
Rasvaa13 g80 g
Kuituja3 g18 g
Energiaa kj1048 6290
Energiaa kcal251 1503
Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.