Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Manchegobruschettat

Fork and knife
6 Kappaletta
Fork and knife
6 Kappaletta
Täyteläisellä lampaanmaitojuustolla päällystetyt leivät saavat makuparin karamellisoiduista päärynöistä ja rapeutta pähkinöistä. Tarjoa alkupalaksi tai illanistujaisissa salaatin kanssa.

Ainekset

6 kpl
Leipäviipaletta
125 g
Manchegojuustoa
4 rkl
Saksanpähkinöitä

Lisäksi

3 kpl
Päärynää
25 g
Voita
1/2 dl
Vaahterasiirappia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Murskaa pähkinät ja paahda kuumalla kuivalla pannulla hetki. Siirrä syrjään.

Kuori ja pilko päärynät. Kuumenna voi pannulla, lisää päärynäpalat ja siirappi. Paista muutama minuutti kunnes päärynät hieman karamellisoituvat ja pehmenevät.

Paahda leipäviipaleet. Höylää juusto ohuiksi viipaleiksi. Aseta leiville kerros juustoa, lisää päälle päärynöitä ja pähkinöitä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.11.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

251

1048

13,3 g

7,2 g

23,8 g

14,0 g

3,0 g

7,2 g

0,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli