Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mandariini-ananaskirsikkalassi

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Lassi on raikas ja hedelmäinen juoma, todellista aurinkoenergiaa Intiasta.

Ainekset

6 kpl
Mandariinia
2 kpl
(à 100 g) ananaskirsikoita
1 kpl
(250 g) maitorahkaa
2 dl
Jääpaloja
2 rkl
Hunajaa tai vaaleaa siirappia
1/2 tl
Kurkumaa
1/4 tl
(¼ tl) kardemummaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi kaksi mandariinia ja purista lopuista mehu tehosekoittimen tai sauvasekoittimen kulhoon. Poista ananaskirsikoiden kuivat lehdet.

6 kpl
Mandariinia
2 kpl
(à 100 g) ananaskirsikoita
2

Lisää kaikki ainekset mehuun ja soseuta tasaiseksi. Tarjoa heti.

1 kpl
(250 g) maitorahkaa
2 rkl
Hunajaa tai vaaleaa siirappia
1/2 tl
Kurkumaa
1/4 tl
(¼ tl) kardemummaa
2 dl
Jääpaloja
3

Vinkki Koristele annokset esimerkiksi pistaasipähkinöillä.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 12.2.2018
|
Muokattu: 16.7.2018

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

117

488

0,5 g

19,5 g

19,3 g

2,3 g

5,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rasiaa (à 100 g) ananaskirsikoita,

2 dl Jääpaloja,

0,5 tl Kurkumaa,

0,25 tl (¼ tl) kardemummaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli