Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mango-porkkanasosekeitto

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Porkkanoita
1 rkl
Rypsiöljyä
1 1/2 rkl
Punaista thai-currytahnaa
2 kpl
Pala tuoretta inkivääriä
6 dl
Kasvislientä
1 kpl
(125 ml) mangososetta (lastenruoka)
1 kpl
(165 ml) kookosmaitoa
Hienonnettua basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele porkkanat. Kuumenna kattilassa öljy ja lisää joukkoon currytahna. Raasta joukkoon inkivääri ja lisää porkkanat. Anna ainesten hetken aikaa lämmetä. Kaada joukkoon liemi ja kookosmaito. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia tai kunnes porkkanat ovat pehmeiltä. Nosta kattila syrjään ja lisää mangosose. Soseuta keitto sauvasekoittimella, kuumenna ja koristele basilikasilpulla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.