Valmista ensin sokeriliemi. Anna veden ja sokerin kiehahtaa kattilassa. Nosta kattila kylmään veteen ja anna liemen jäähtyä.
Säästä muutama mansikka kokonaisena ja soseuta loput mansikat sauvasekoittimella tasaiseksi soseeksi. Sekoita mansikkasose, sokeriliemi ja mehut keskenään.
Kaada liemi mehujäämuotteihin tai kertakäyttöisiin noin 4 cl snapsilaseihin. Nosta pakastimeen jähmettymään. Anna jähmettyä muutaman tunnin ajan.
Viipaloi loput mansikat ja työnnä jäätelötikku mansikkaviipaleen keskelle. Työnnä mansikkatikut hieman jähmettyneeseen mehujäähän niin, että mansikkaviipaleet jäävät mehujäiden pinnalle. Jatka pakastimista vähintään 4 tuntia, mielellään yön yli.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.