Mantelimaito-riisipuuro - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mantelimaito-riisipuuro

???
Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Omenainen mantelimaito-riisipuuro maistuu aamupalalla tai välipalana. Nauti puuro kanelin ja mantelimaidon kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

5 dl
Omenamehua
5 dl
Mantelimaitoa
1 - 2 kpl
Omenaa
2 dl
(tummaa) puuroriisiä
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Sokeria
1/2 tl
Kanelia

Näin teet

1

Kuori ja raasta omenat. Kuumenna omenamehu kiehuvaksi, lisää riisit ja omenaraaste. Anna kiehua, kunnes neste on melkein imeytynyt riisiin.

Lisää mantelimato ja hauduta puuro hiljalleen kypsäksi. Mausta suolalla ja sokerilla. Tarjoa kanelin ja mantelimaidon kanssa.

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.3.2015
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja54 g216 g
Proteiinia3 g13 g
Rasvaa1 g4 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj1051 4202
Energiaa kcal251 1004

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 5 dl Mantelimaitoa

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Kanelia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja54 g216 g
Proteiinia3 g13 g
Rasvaa1 g4 g
Kuituja3 g11 g
Energiaa kj1051 4202
Energiaa kcal251 1004

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 5 dl Mantelimaitoa

  • 0,5 tl Suolaa

  • 0,5 tl Kanelia

Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.