Mantelimaito-riisipuuro
Ainekset
Valmistus
Kuori ja raasta omenat. Kuumenna omenamehu kiehuvaksi, lisää riisit ja omenaraaste. Anna kiehua, kunnes neste on melkein imeytynyt riisiin.
Lisää mantelimato ja hauduta puuro hiljalleen kypsäksi. Mausta suolalla ja sokerilla. Tarjoa kanelin ja mantelimaidon kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
258
1078
1,3 g
0,3 g
54,8 g
24,5 g
3,0 g
4,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
5 dl Mantelimaitoa,
0,5 tl Suolaa,
0,5 tl Kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli