Marinoidut sipulit

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
500 gpieniä punasipuleita
1/2 dlyrttejä (timjamia, basilikaa tai salviaa)
1 rklöljyä
1/2 dlvettä
1/2 dlbalsamiviinietikkaa
1/2 dlpunaviiniä
2 rklhunajaa
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja lohko punasipulit. Hienonna yrtit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää vesi, balsamiviinietikka, punaviini, hunaja ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sipulit pehmenevät. Siirrä sipulit rasiaan tai tölkkiin, anna jäähtyä ja marinoi yön yli. Lisää halutessasi tuoretta yrttiä pinnalle ennen tarjoilua. Marinoidut sipulit sopivat alkupalaksi tai ruoan lisäkkeeksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä