Marinoidut sipulit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marinoidut sipulit

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

500 g
Pieniä punasipuleita
1/2 dl
Yrttejä (timjamia, basilikaa tai salviaa)
1 rkl
Öljyä
1/2 dl
Vettä
1/2 dl
Balsamiviinietikkaa
1/2 dl
Punaviiniä
2 rkl
Hunajaa
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja lohko punasipulit. Hienonna yrtit. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipuleita hetki. Lisää vesi, balsamiviinietikka, punaviini, hunaja ja mausteet. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes sipulit pehmenevät. Siirrä sipulit rasiaan tai tölkkiin, anna jäähtyä ja marinoi yön yli. Lisää halutessasi tuoretta yrttiä pinnalle ennen tarjoilua. Marinoidut sipulit sopivat alkupalaksi tai ruoan lisäkkeeksi.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.