Marjakiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Marjakiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 dl
Marjamehua
2 1/2 rkl
Perunajauhoja
2 1/2 dl
Marjoja
Sokeria tarvittaessa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kylmä mehu ja perunajauhot kattilassa. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli sakenee ja pintaan tulee kuplia. Nosta kattila pois liedeltä.Lisää marjat valmiiseen kiisseliin. Marjoja ei kannata keittää, ettei C-vitamiini tuhoudu. Voit kaataa kiisselin jäisten marjojen päälle tarjoiluastiaan tai sekoittaa marjat kuuman kiisselin joukkoon. Mansikat voi halkaista tai viipaloida, muut marjat lisätään kokonaisina.Lisää sokeria jos mehu on vähäsokerista ja marjat ovat happamia. Ripottele sokeria valmiin kiisselin pinnalle, ettei siihen muodostu kuorta.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.