Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marokkolainen kasvispata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 tl
Inkivääriä
1 tl
Kurkumaa
2 tl
Juustokuminaa eli jeeraa
1/2 tl
Chilihiutaleita
1 kpl
Säilöttyjä tomaatteja
2 1/2 dl
Vettä tai kasvislientä
1 kpl
Säilöttyjä kikherneitä
300 g
Kesäkurpitsaa
2 - 3 kpl
Porkkanaa
1 kpl
Paprika
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi kesäkurpitsa melko reiluiksi kuutioiksi. Kuori ja paloittele porkkanat. Poista paprikasta kanta, halkaise paprika, poista siemenet ja kuutioi hedelmäliha. Kuumenna oliiviöljy paistokasarissa. Lisää sipuli ja kuullota se, mutta älä päästä ruskistumaan. Lisää valkosipuli ja mausteet ja kääntele niitäkin pannussa minuutin ajan.Lisää tomaatit, vesi, valutetut kikherneet ja porkkanat. Kuumenna kiehuvaksi ja laske sitten lämpöä. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää sitten loput kasvikset ja kypsennä vielä kunnes ruoka on kypsää. Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisänä kuskusia.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.7.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.