Maukas chili sin carne | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Maukas chili sin carne

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Keltainen paprika
4 kpl
Perunaa
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Paprikajauhetta
2 dl
Vettä
1/2 kpl
Kasvisliemikuutiota
1 kpl
(400 g) ruskeita- tai kidney-säilykepapuja
2 kpl
Tomaattia
2 tl
Basilikaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 - 1 tl
Chilijauhetta
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipuli. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Huuhtele paprika ja kuutioi se. Kuumenna öljy padassa ja kuullota kasviksia 5 minuuttia niin, että niistä tulee läpikuultavia. Lisää hienonnettu valkosipuli kasvisten joukkoon. Lisää kasvisliemi ja hauduta reilu viisi minuuttia tai niin kauan, että perunat ovat vähän pehmenneet. Lisää pavut ja kuutioidut tomaatit. Mausta ja hauduta kypsäksi. Tarjoa leivän kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.