Valmista mausteliemi. Kiehauta kattilassa mehu kanelitangon kanssa. Ota kattila liedeltä ja mausta liemi sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lämpimään liemeen jäiset marjat, ananaspalat liemineen ja kuorittu ja paloiteltu omena. Anna salaatin maustua puolisen tuntia ennen tarjoilua. Poista kanelitanko. Annostele salaatti liemineen laseihin tai maljoihin.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
97
405
0,3 g
—
20,8 g
20,5 g
2,0 g
0,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelitanko,
2 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli