Valmista mausteliemi. Kiehauta kattilassa mehu kanelitangon kanssa. Ota kattila liedeltä ja mausta liemi sokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lämpimään liemeen jäiset marjat, ananaspalat liemineen ja kuorittu ja paloiteltu omena. Anna salaatin maustua puolisen tuntia ennen tarjoilua. Poista kanelitanko. Annostele salaatti liemineen laseihin tai maljoihin.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
405
97
0,3 g
—
20,8 g
20,5 g
2,0 g
0,3 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Kanelitanko,
2 tl Vaniljasokeria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli