Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mausteiset porsaan suikaleet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Porsaan suikaleita
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla, paista porsaan suikaleet ruskeiksi. Mausta. Lisää lopuksi sitruunamehu. Lisää pannulle seesaminsiemenet ja sekoita niin, että ne tarttuvat lihasuikaleisiin. Tarjoile suikaleet haudutetun pinaatin, perunoiden tai nuudeleiden kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.