Mausteiset porsaan suikaleet | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mausteiset porsaan suikaleet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Porsaan suikaleita
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla, paista porsaan suikaleet ruskeiksi. Mausta. Lisää lopuksi sitruunamehu. Lisää pannulle seesaminsiemenet ja sekoita niin, että ne tarttuvat lihasuikaleisiin. Tarjoile suikaleet haudutetun pinaatin, perunoiden tai nuudeleiden kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.