Mausteiset porsaan suikaleet
4 Annosta
|| MunatonMaidotonLaktoositon
Nappaa talteen!
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 400 g | porsaan suikaleita |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | seesaminsiemeniä |
- 1.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla, paista porsaan suikaleet ruskeiksi. Mausta. Lisää lopuksi sitruunamehu. Lisää pannulle seesaminsiemenet ja sekoita niin, että ne tarttuvat lihasuikaleisiin. Tarjoile suikaleet haudutetun pinaatin, perunoiden tai nuudeleiden kanssa.
Mausteiset porsaan suikaleet
Arvostele resepti
4 Annosta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 400 g | porsaan suikaleita |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 rkl | makeaa chilikastiketta |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 rkl | seesaminsiemeniä |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla, paista porsaan suikaleet ruskeiksi. Mausta. Lisää lopuksi sitruunamehu. Lisää pannulle seesaminsiemenet ja sekoita niin, että ne tarttuvat lihasuikaleisiin. Tarjoile suikaleet haudutetun pinaatin, perunoiden tai nuudeleiden kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























