Mausteiset porsaan suikaleet - Yhteishyvä

Mausteiset porsaan suikaleet

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

3 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Porsaan suikaleita
1 rkl
Öljyä
1 rkl
Soijakastiketta
1 rkl
Makeaa chilikastiketta
1 rkl
Sitruunamehua
1 rkl
Seesaminsiemeniä

Näin teet

1

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla, paista porsaan suikaleet ruskeiksi. Mausta. Lisää lopuksi sitruunamehu. Lisää pannulle seesaminsiemenet ja sekoita niin, että ne tarttuvat lihasuikaleisiin. Tarjoile suikaleet haudutetun pinaatin, perunoiden tai nuudeleiden kanssa.

Resepti
MInna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa