Mausteiset porsaan suikaleet

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 kplvalkosipulin kynttä
400 gporsaan suikaleita
1 rklöljyä
1 rklsoijakastiketta
1 rklmakeaa chilikastiketta
1 rklsitruunamehua
1 rklseesaminsiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla, paista porsaan suikaleet ruskeiksi. Mausta. Lisää lopuksi sitruunamehu. Lisää pannulle seesaminsiemenet ja sekoita niin, että ne tarttuvat lihasuikaleisiin. Tarjoile suikaleet haudutetun pinaatin, perunoiden tai nuudeleiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä