Mehevä tonnikalamunakas | Munakkaat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Mehevä tonnikalamunakas

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Veteen säilöttyä tonnikalaa
2 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Punasipuli
1/2 kpl
Paprikaa
6 kpl
Munaa
Suolaa tarvittaessa
Rouhittua mustapippuria
Tuoretta tilliä
Öljyä paistamiseen

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Paista öljytyllä pannulla parin minuutin ajan paloiteltuja, keitettyjä perunoita, kuorittua, lohkottua sipulia ja paloiteltua paprikaa. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut rikotut munat, suola ja pippuri. Siirtele hyytynyttä munakasseosta pannun keskustaa kohti niin, että hyytymätön massa pääsee valumaan pannun pohjalle. Paloittele vielä osittain löysän munaseoksen päälle valutettu tonnikala. Hyydytä kohtalaisella lämmöllä. Irrota munakas ravistelemalla ja siirrä se lautaselle. Nauti heti.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 27.12.2004
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.