Mehevä tonnikalamunakas

Ainekset (2 annosta)

MääräAinesosa
1 kplveteen säilöttyä tonnikalaa
2 kplkeitettyä perunaa
1 kplpunasipuli
1/2 kplpaprikaa
6 kplmunaa
suolaa tarvittaessa
rouhittua mustapippuria
tuoretta tilliä
öljyä paistamiseen

Valmistus

  1. 1

    Paista öljytyllä pannulla parin minuutin ajan paloiteltuja, keitettyjä perunoita, kuorittua, lohkottua sipulia ja paloiteltua paprikaa. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut rikotut munat, suola ja pippuri. Siirtele hyytynyttä munakasseosta pannun keskustaa kohti niin, että hyytymätön massa pääsee valumaan pannun pohjalle. Paloittele vielä osittain löysän munaseoksen päälle valutettu tonnikala. Hyydytä kohtalaisella lämmöllä. Irrota munakas ravistelemalla ja siirrä se lautaselle. Nauti heti.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä