Meksikolainen jauheliha-suklaakastike - Yhteishyvä

Meksikolainen jauheliha-suklaakastike

???
Annokset
4
Ruokavalio
Suklaa sopii myös ruoanlaittoon! Meksikolainen jauhelihakastike saa makua ja mausteisuutta suklaasta, chilistä ja kanelista.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1/2 tl
Jauhettua korianteria
1/2 tl
Kanelia
1/2 tl
Neilikkaa
1 kpl
(400 g) tomaattimurskaa
4 dl
Vettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
2 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
25 g
Tummaa suklaata

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Paahda jauheliha öljyssä pannulla. Lisää sipulit ja mausteet. Lisää tomaattimurska ja huuhtele purkki vedellä. Lisää vesi pannulle liemikuution, soijakastikkeen ja chilitahnan kanssa. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Paloittele lopuksi joukkoon suklaa ja sekoita kunnes se on sulanut.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.11.2014
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g20 g
Proteiinia19 g74 g
Rasvaa28 g112 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1453 5810
Energiaa kcal347 1387

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Jauhettua korianteria

  • 0,5 tl Kanelia

  • 0,5 tl Neilikkaa

  • 4 dl Vettä

  • 1 tl Sambal oelek -chilitahnaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja5 g20 g
Proteiinia19 g74 g
Rasvaa28 g112 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj1453 5810
Energiaa kcal347 1387

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 0,5 tl Jauhettua korianteria

  • 0,5 tl Kanelia

  • 0,5 tl Neilikkaa

  • 4 dl Vettä

  • 1 tl Sambal oelek -chilitahnaa

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.