Meksikolainen makaronipata

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
5 dlmakaronia
vettä, suolaa
300 - 400 gjauhelihaa
1 kplsipuli
1 kplpunainen paprika
1 - 2 rklöljyä
1 kpl(200 g) pakastemaissinjyviä
1 rklpaprikajauhetta
2 rklmietoa chilijauhetta
1 rkloreganoa
suolaa tarvittaessa
1 kpl(370 g) tomaattimurskaa
2 dllihalientä
cayennenpippuria

Lisäksi:

juustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Pane pasta kiehumaan ja valmista sillä aikaa kastike. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Kuullota sipuli ja paprika pannussa. Siirrä seos kattilaan. Ruskista jauheliha pannussa. Lisää se sekä maissinjyvät, mausteet, tomaattimurska ja lihaliemi paprikaseoksen joukkoon. Keitä 5–10 minuuttia. Valuta kypsät makaronit ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarkista maku.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä