Meksikolainen makaronipata | Pataruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Meksikolainen makaronipata

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

5 dl
Makaronia
Vettä, suolaa
300 - 400 g
Jauhelihaa
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
1 - 2 rkl
Öljyä
1 kpl
(200 g) pakastemaissinjyviä
1 rkl
Paprikajauhetta
2 rkl
Mietoa chilijauhetta
1 rkl
Oreganoa
Suolaa tarvittaessa
1 kpl
(370 g) tomaattimurskaa
2 dl
Lihalientä
Cayennenpippuria

lisäksi:

Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane pasta kiehumaan ja valmista sillä aikaa kastike. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Kuullota sipuli ja paprika pannussa. Siirrä seos kattilaan. Ruskista jauheliha pannussa. Lisää se sekä maissinjyvät, mausteet, tomaattimurska ja lihaliemi paprikaseoksen joukkoon. Keitä 5–10 minuuttia. Valuta kypsät makaronit ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarkista maku.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.5.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.