Meksikolainen makaronipata

Nappaa talteen!
| 5 dl | makaronia |
| vettä, suolaa | |
| 300 - 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 - 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (200 g) pakastemaissinjyviä |
| 1 rkl | paprikajauhetta |
| 2 rkl | mietoa chilijauhetta |
| 1 rkl | oreganoa |
| suolaa tarvittaessa | |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| 2 dl | lihalientä |
| cayennenpippuria | |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| juustoraastetta | |
- 1.
Pane pasta kiehumaan ja valmista sillä aikaa kastike. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Kuullota sipuli ja paprika pannussa. Siirrä seos kattilaan. Ruskista jauheliha pannussa. Lisää se sekä maissinjyvät, mausteet, tomaattimurska ja lihaliemi paprikaseoksen joukkoon. Keitä 5–10 minuuttia. Valuta kypsät makaronit ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarkista maku.
Meksikolainen makaronipata
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 5 dl | makaronia |
| vettä, suolaa | |
| 300 - 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 - 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | (200 g) pakastemaissinjyviä |
| 1 rkl | paprikajauhetta |
| 2 rkl | mietoa chilijauhetta |
| 1 rkl | oreganoa |
| suolaa tarvittaessa | |
| 1 kpl | (370 g) tomaattimurskaa |
| 2 dl | lihalientä |
| cayennenpippuria | |
Lisäksi: | |
| juustoraastetta | |
Valmistus
- 1
Pane pasta kiehumaan ja valmista sillä aikaa kastike. Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja kuutioi malto. Kuullota sipuli ja paprika pannussa. Siirrä seos kattilaan. Ruskista jauheliha pannussa. Lisää se sekä maissinjyvät, mausteet, tomaattimurska ja lihaliemi paprikaseoksen joukkoon. Keitä 5–10 minuuttia. Valuta kypsät makaronit ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarkista maku.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























